Kas

Ulu Önderin Ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde okulumuzda günün ruhuna uygun bir şekilde yad ettik.

İZİNDEYİZ!

Nis

Millet Meclisimizin açılışının 102. yıldönümü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı büyük bir coşku ve heyecanla kutlandı.

Yaşasın Millet Egemenliği!

Nis

Ara tatilde okulumuzun temizliğini yaparak öğretmen ve öğrencilerimiz için temiz bir ortam hazırladık.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ali Çağlar Kale öncülüğünde Kültür ve Edebiyat Kulübüyle Orman Haftası, 7/C sınıfıyla da Çevre Kirliliği - Küresel Isınma konulu Temiz Çevre Temiz Gelecek sergisi düzenlendi. Etkinlik, açık hava toplantısı olarak tüm okulun katılımıyla gerçekleştirildi. Bu duyarlı çalışmalarından dolayı öğretmenimize, öğrencilerimize ve emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Eyl

İlçe Millii Eğitim Müdürü Yakup ALHAN okulumuzu ziyaret ederek öğretmenlerimiz ile toplantı yaparak fikir alışverişinde bulundu.

Ock

Eğitim kurumlarında hijyen şartlarının geliştirilmesi ve enfeksiyon önleme kılavuzuna uygunluğu kapsamında Okulum Temiz Belgesini aldık.

Covid-19 salgını sürecinde okulumuzun en iyi şekilde hijyen hale getiren belgeyi almamızı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve çalışanlarımıza minnettarız.

Ağu

2020/2021 Eğitim öğretim yılı sene başı seminer çalışmalarımız pandemi hassasiyeti doğrultusunda Bakanımızın konuşması ile başladı.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından İstiklal Marşımızın kabulünün 99. yılı ve Miilli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u anma töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

Şbt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Hilmi UYSAL ve Rehber öğretmeni Abdullah ÖVEYİK öncülüğünde yetim ve yoksul öğrencilerimize yardım etmek, sağlıklı beslenmek ve dürüstlüğü öğretmek amacıyla 'İyilikte ben de varım' projesini başlattık.

Ara

Yerli Malı Haftası nedeniyle okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte büyük coşkuyla yerli malı haftasını kutladık.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Onu Kullanmalı.

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ali Çağlar KALE, ders kapsamında sınıfı 6-C ile uçurtma etkinliği yaptı. Öğrencilerle birlikte yapılan uçurtmalar gökyüzüne renk kattı.

Ara

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ali Çağlar KALE'nin vasıtasıyla ülkemizin en büyük futbol kulüplerinden Beşiktaş'ın okulumuz öğrencilerine gönderdiği formaları dağıttık.

Teşekkürler BEŞİKTAŞ..

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce organize edilen Veli Okul işbirliğini gerçekleştirilmesi,velinin eğitim ortamına katkısını artırmak amacıyla okulumuzun tüm personeli ile veli ziyaretlerini gerçekleştirdik.