Eyl

Öğrencilerimize daha yaşanası bir okul ortamı sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bu amaç kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Ali Çağlar KALE, Sezer BULUT, Meral İNKO TERZİÖZ, Hilmi UYSAL,Teoman TAŞKIRAN, Mehmet ÇAKMAK, Ezgi ATICI, Abdullah ÖVEYİK ve Misafir öğretmen arkadaşımız Kadriye KALE´nin katılımıyla okul duvarlarını renklendirdik. Fen Bilimleri, Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sokağı, Değerler Eğitimi köşesi ve Müzik sınıfıyla okulumuz daha da güzelleşti.

Eyl

Okulumuz Türkçe öğretmenlerinden Ali Çağlar KALE´nin sınıf rehber öğretmenliğini yaptığı 5-C sınıfı her öğle arası yemekten sonra sınıf öğretmenleri gözetiminde dişlerini fırçalıyor. 5-C sınıfının başlattığı bu güzel etkinliğin çoğalarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Eyl

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında ilk kez uygulanan Liselere Geçiş Sınavında okulumuz 8. Sınıf öğrencileri büyük bir başarıya imza attılar.

Bu büyük başarıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.

May

Tübitak´ın desteği ile okulumuzda ikinci 4006 Bilim fuarı düzenledik. Toplam 16 proje ile düzenlediğimiz bilim fuarımızın amacı öğrencilerimizin araştırma ve geliştirme yeteneklerini ortaya çıkarmaktır.

Yoğun bir katılım ve bir şenlik havasında gerçekleşen bilim fuarına katılımlarından dolayı emek veren herkese çok teşekkür ederiz.

May

Egemenliğin millete verilmesinin, Millet Meclisinin açılışının 98. Yıldönümünü günün gerçek sahipleri olan çocuklarımız ile bilikte kutladık. Çocuklarımız ile birlikte ´Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir´ diye haykırıyoruz.

Mrt

Okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından 12 Mart İstiklal Marşı´nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u anma etkinliği ile 18Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası nedeniyle okulumuz bünyesinde kutlama ve anma etkinliği düzenledik.

Amacımız tarihini bilen ecdadı ile gurur duyan nesiller yetiştirmektir.

Şbt

İlçemiz okulları arasında yapılan deneme sınavlarında 52 okul arasında önce 3. sonraki deneme sınavında 2. olan 8. sınıf öğrencilerimizin başarısı sonucunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce başarı belgesi ile ödüllendirildik.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimiz ile gurur duyuyoruz.

Ock

2017/2018 Eğitim Öğretim yılı I. Dönem boyunca gerek ilçe geneli deneme sınavlarında gerek dönem boyunca üstün başarıları ile bizleri mutlu eden okulumuzu il ve ilçe ortalamalarında 2. ve 3. sıraya yükselten öğrencilerimizle yemeğe çıktık. Sizlerle gurur duyuyoruz.

Ock

Okulumuz öğrencilerinden devamsızlık yapanları okula kazandırmak amacıyla okulumuz öğretmenleri ile öğrenciyi okula kazandırma ekibi oluşturarak öğrenci evlerine ziyaretler gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz ziyeretler neticesinde sürekli devamsızlık yapan 17 öğrencimizden 12 tanesinin okula devamını sağladık.