VAN / ERCİŞ - Şeker Fabrikası Ortaokulu

Şbt

6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerine yönelik "Ergenlerde Siber Sağlık Farkındalığı ile Yaşam Biçimi Davranışları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi" ile ilgili anket çalışmasına ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayınız.

Ergenlerde Siber Sağlık Farkındalığı ile Yaşam Biçimi Davranışları Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi Anketi

Haz

2022/2023 Eğitim Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerimiz için mezuniyet balosu düzenledik. Yolları açık olsun.

Haz

Kitap Van Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerinin sistem üzerinden istemiş oldukları yaklaşık 400 kitap okulumuza ve öğrencilerimize ulaşmıştır. Projede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

May

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hazırlıkları kapsamında ilçemizde bulunan ortaöğretim kurumları okullarının tanıtımlarını okulumuza gelerek yaptılar.

May

Bölgemizde ilk olma özelliğini taşıyan Tübitak 4007 Erciş Bilim Bendi'ne öğretmen ve öğrencilerimiz ile ziyaret gerçekleştirdik.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda büyük bir coşku ile kutlandı.

Yaşasın Millet Egemenliği.

Nis

il, ilçe ve okul düzeyinde yapılan deneme sınavlarında dereceye giren öğrencilerimizi madalya ile ödüllendirdik.

Nis

İlçemizin 105. kurtuluş yılı dolayısıyla ilçe geneli ortaokullar arasında yapılan kompozisyon yarışmasında okulumuz öğrencisi Şeyma YILDIZ ilçe 3. olmuştur. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Mrt

Deprem felaketi nedeniyle okulumuz öğrencilerine yönelik bakanlık talimatları doğrultusunda psikososyal destek eğitimlerimizi yapmaya devam ediyoruz.

Şbt

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem ile ilgili okulumuz Rehber Öğretmeni Merve Sultan SAMİRTKAN tarafından okulumuz öğretmen ve idarecilerine konu ile ilgili seminer verildi. Veli ve öğrencilerimize yönelik seminerler de bakanlıkça belirlenen takvim ve talimatlar doğrultusunda yapılacaktır.

Ock

İlçemiz Belediye Başkanlığının destekleri ile 130 öğrencimiz öğretmenlerimiz gözetiminde Belediye sinema salonunda film izleme etkniliği yaptık.

Ock

Valiliğimiz tarafından başlatılan Kitap Van projesine tüm öğrencilerimiz sisteme kayıtlarını yaparak, sistem üzerinden talep ettikleri kitapların 2. postası elimize ulaştı. En iyi hediye kitaptır, teşekkürler.

@VanilMem

@tcvanvaliligi

@Ercisilcemem

Ock

Okulumuz Türkçe öğretmeni Ali Çağlar Kale'nin 8. sınıf öğrencileriyle hazırladığı "Bir Adın Kalmalı Geriye" adlı şiir dinletisi 19 Aralık 2022 günü okulumuzda yapıldı. Tüm öğrenci ve öğretmenlerin izleyici larak katıldığı şiir dinletisi bir edebiyat şölenine dönüştü. Emek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Yerli Malı haftası nedeniyle okulumuzun tüm sınıflarında büyük bir coşku içinde tüm personel ve öğrencilerimiz ile birlikte etkinlik düzenledik.

Ekm

Öğrencilerimizin her anlamda durumlarını değerlendirmek amacıyla gruplar halinde veliler ile görüşmeler gerçekleştirdik. Ayrıca başarılı öğrencilerimizi madalya ile ödüllendirdik.